5 ELEMES FOGLALKOZÁSOK AZ EGÉSZSÉGÉRT

A szezonalitás a szívünk ügye a Szatyorboltban és Egyesületben. Kláráé is. Szeretjük a finom, egyszerűen elkészíthető, egészséges ételeket, ha lehet, minél több biotermesztésű zöldséggel. Klára is. Az 5 elemes Hagyományos Kínai Orvosláson alapuló gyógyító táplálkozás lényege Európa szívében és Klára Szatyorban tartott foglalkozásain az, hogy szezonális összetevőkből főzve, hogyan tudjuk a táplálkozás segítségével megőrizni egészségünket úgy, hogy összhangba hozzuk szervezetünk működését a kinti időjárással. Sokéves tanulással, tudással, többszázfős főzési tapasztalattal a háta mögött.

Molnár Klára

diplomás dietetikus a Hagyományos Kínai Orvoslásban

12 évesen túrtam ki remekül főző anyukámat a konyhából, mert szerettem volna mást enni és azt magam elkészíteni. Ekkor kezdődött egy azóta is tartó kísérletezgetés: az izgalmas ízeket és az egészséges táplálkozás kulcsát keresem. Igen így együtt: nem elég, hogy egészséges. Legyen az étel egészséges, finom, szép és izgalmas. Így együtt!