KÖZÖSSÉGI GASZTRO

Nagyanyáink biztosan csinálták, anyáink talán továbbvitték. És te, magad csinálod vagy veszed a lekvárodat, a paradicsomlevedet, sütöd a kenyeredet? Ha kipróbálnád magad és jól jönne egy kis segítség, a jó társaság és a megbízható alapanyag, csatlakozz közösségi gasztro foglalkozásainkhoz!

KÖZÖSSÉGI BEFŐZÉSEK

Ma már márkanév a “nagymama lekvárja”, a mi nagymamáink még természetesen komolyan vették a befőzés idejét. Szívesen elevenítenéd fel a hagyományt és főznéd a lekvárodat, szörpödet, paradicsomlevedet? Szeretnéd tudni, honnan érkezik a gyümölcs, kik termesztették, hogyan gondozták és hogy mi került a befőttbe? Akkor ez neked való!

MINDENNAPI KENYERÜNK

Ismerkedjünk együtt a liszttel, a kovásszal és a kovászból készíthető kenyérfélékkel, alapszinten. A foglalkozáson kovászt kelesztünk, és megtanuljuk, hogyan kell foglalkozni vele a kenyérkészítések között, és végül zsemlét sütünk belőle.

GRANOLA KÉSZÍTŐ FOGLALKOZÁS

A saját készítésű biztosan ízleni fog! Megmutatjuk, hogyan készíts házi ropogós müzlit, más néven granolát, amiből ha előre elkészítesz egy nagyobb adagot, ami legfeljebb fél órát vesz igénybe, egész héten pillanatok alatt összedobhatod a finom, tápanyagban gazdag reggelidet.

Book now for cooking experience