VENDÉGSÉGBE VÁRUNK

A Szatyor környezettudatos értékeit, szezonális, helyi alapanyagokból készült ételeit munka közben vagy épp a munkát követő csapatos lazításban is megtapasztalhatod. Az alábbi lehetőségekről személyre szabott ajánlatot a zoldszatyor@gmail.com címen tudsz kérni.

FŐZZÖN EGYÜTT A CSAPAT!

A főzés összehozza az embereket. Együttműködés, közös élmények, tapasztalatcsere és egy kis tudatos inspiráció a fazék körül. 10-18 fős csapatokat tudunk vendégül látni. Mi adjuk a teret, az alapanyagokat és mindent mást, ami egy könnyed, közösségi, csapatépítő gasztro élményhez kell.

KÖRNYEZETTUDATOS VENDÉGLÁTÁS

Csoportodnak olyan reggeli, ebéd, vagy vacsora lehetőséget keresel, ami sokkal többet nyújt, mint egy étterem vagy hotel? Egy kellemes és autentikus helyszínen várunk a belvárosban, egy kedves és angolul is beszélő csapattal rugalmasan alkalmazkodva az igényeitekhez. Létszám: max 18 fő.

EGY HELY, AHOL MINDEN HELYBEN VAN

Egy nyugodt, kellemes helyet keresel megbeszéléshez, élménybeszámolóhoz, képzéshez? Megtaláltad. Kellemes térben, rugalmas vendéglátással (kávészünetek, harapnivalók, akár ebéd vagy vacsora is helyi, szezonális alapanyagokból). Pár órára vagy egész napra. Befogadó képességünk 14 fő asztal köré vagy 20 fő sorokban, körben ültetve.