Az étel útja a termőföldtől a tányérunking
Megismertük, megvitattuk, megsütöttük, megkavartuk, megízleltük, körbejártuk, eltáncoltuk, kiköpültük, hazavittük, eljádszodtuk, lefotóztuk, végül a szívünkbe zártuk. Talán ezek a szavak jellemzik...
Megismertük, megvitattuk, megsütöttük, megkavartuk, megízleltük, körbejártuk, eltáncoltuk, kiköpültük, hazavittük, eljádszodtuk, lefotóztuk, végül a szívünkbe zártuk. Talán ezek a szavak jellemzik...
Fogyasztásunk sok mindent elárul aktuális gondolkodásunkról: venni vagy nem venni nem lehet bárhogy. Sőt, bármit veszünk vagy nem veszünk, visszahat...
Változások a bevásárlóközösségben egy fenntarthatóbb Szatyorért Az ünnepek előtt leültünk és beszélgettünk arról, honnan indult a Szatyor és hogyan...
A nyári szünet után tele vagyunk ötletekkel, ez egy izgalmas időszaka az évnek amikor megtervezzük, milyen új gondolatokba, praktikákba vezetünk...
Olaszországba keresünk magyar önkéntest féléves EVS projektre. Ha ismersz esetleg valakit, akit érdekelhet, kérünk jelentkezz! Nagyon klassz projekt, észak-olaszországi épületeket...
Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy szeptember 9-én a már lassan leköszönő paradicsomé volt a főszerep, közösségi paradicsom befőzés keretében. Köténnyel...
Miért pont Magyarország? Miért pont Budapest? Tették fel többen a kérdést az ismerőseim, hisz egy erdélyi fiatal számára egy távolabbi...
Ti már készülődtök, hangolódtok a suli kezdésre? Mibe csomagoljátok a füzeteket? Miből vesztek újat és mit használtok tovább? Mit örökítenek...
Összeírtad már a húsvéti bevásárló listád? Ha igen, már tudod, mi kerül az asztalra, milyen jót fogtok enni és talán...
Oldalunk létrejöttét támogatta