Az étel útja a termőföldtől a tányérunking
Megismertük, megvitattuk, megsütöttük, megkavartuk, megízleltük, körbejártuk, eltáncoltuk, kiköpültük, hazavittük, eljádszodtuk, lefotóztuk, végül a szívünkbe zártuk. Talán ezek a szavak jellemzik...
Megismertük, megvitattuk, megsütöttük, megkavartuk, megízleltük, körbejártuk, eltáncoltuk, kiköpültük, hazavittük, eljádszodtuk, lefotóztuk, végül a szívünkbe zártuk. Talán ezek a szavak jellemzik...
A Szatyor Egyesület talpraesett, sütni és ételeket készíteni szerető csapattagot keres eseti jelleggel, aki otthonosan mozog a konyhában és rugalmas...
Mostanra már sokak számára ismerős lehet a permakultúra fogalma, ahogyan az is, hogy erről leginkább saját kert, tanya esetén beszélhetünk....
Mitől lesz egészséges a helyi élelmiszer? Mit takar az egészség fogalma és hogyan értendő a helyi és mi köze a...
Fogyasztásunk sok mindent elárul aktuális gondolkodásunkról: venni vagy nem venni nem lehet bárhogy. Sőt, bármit veszünk vagy nem veszünk, visszahat...
Változások a bevásárlóközösségben egy fenntarthatóbb Szatyorért Az ünnepek előtt leültünk és beszélgettünk arról, honnan indult a Szatyor és hogyan...
A nyári szünet után tele vagyunk ötletekkel, ez egy izgalmas időszaka az évnek amikor megtervezzük, milyen új gondolatokba, praktikákba vezetünk...
Olaszországba keresünk magyar önkéntest féléves EVS projektre. Ha ismersz esetleg valakit, akit érdekelhet, kérünk jelentkezz! Nagyon klassz projekt, észak-olaszországi épületeket...
Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy szeptember 9-én a már lassan leköszönő paradicsomé volt a főszerep, közösségi paradicsom befőzés keretében. Köténnyel...
Oldalunk létrejöttét támogatta