Szatyor EVS in live

Szatyor EVS in live

Photos and text by Martina Macedonio When I moved to Budapest in September 2016 I couldn’t imagine how much I...

Az étel útja a termőföldtől a tányérunking

Az étel útja a termőföldtől a tányérunking

Megismertük, megvitattuk, megsütöttük, megkavartuk, megízleltük, körbejártuk, eltáncoltuk, kiköpültük, hazavittük, eljádszodtuk, lefotóztuk, végül a szívünkbe zártuk.  Talán ezek a szavak jellemzik...

Csudapest, én téged választalak!

Csudapest, én téged választalak!

Miért pont Magyarország? Miért pont Budapest? Tették fel többen a kérdést az ismerőseim, hisz egy erdélyi fiatal számára egy távolabbi...

Clipper Notesz sulikezdésre

Clipper Notesz sulikezdésre

Ti már készülődtök, hangolódtok a suli kezdésre? Mibe csomagoljátok a füzeteket? Miből vesztek újat és mit használtok tovább? Mit örökítenek...

Kiegyensúlyozott húsvéti étkezés

Kiegyensúlyozott húsvéti étkezés

Összeírtad már a húsvéti bevásárló listád? Ha igen, már tudod, mi kerül az asztalra, milyen jót fogtok enni és talán...

Adalék és vegyszermentes húsvéti asztal tudatosan

Adalék és vegyszermentes húsvéti asztal tudatosan

Ismerős kép: húsvéti asztal roskadásig tele hívogató, friss, tavaszi ételekkel. De vajon milyen mesterséges összetevők leselkednek ránk, amikor a tavasz kezdetén húsvéti nagybevásárlásra...

Adó 1% környezettudatosan? A tudatosság legyen mindenkié!

Adó 1% környezettudatosan? A tudatosság legyen mindenkié!

Idén először fogadjuk a Szatyor Egyesületben a személyi jövedelemadó 1%-át. Ha fontos neked, hogy környezettudatos ügyet támogass és keresed a...

Tavasz: a nagy tervek és az étrendváltás ideje

Tavasz: a nagy tervek és az étrendváltás ideje

Testünk tavaszi megújulásról, az ezt segítő étrendről, életmódról és tavaszi fáradtságról is beszélgettünk Molnár Klárával, a Szatyor táplálkozási tanácsadójával. A...

Indul a tavaszi Szatyor Natúr Kozmetikai Műhely sorozat

Gyakorlatias workshopokon és a témákat alapozó előadásokon is találkozhattok és alkothattok Kálmán Jucussal idén tavasszal. Vele beszélgettünk arról, mitől natúr...