Rólunk

szatyorbolt_logo

Érdekel, hogy mit eszel, és szívesen főzöl? Nem mindegy, hogy az alapanyag honnan származik? Kíváncsi vagy arra, hogy kerül az asztalodra és megismernéd azokat az embereket és történetüket, akik megtermesztik? Megtanulnád magad is elkészíteni? Foglalkoztat, hogy mindez hogyan hat a környezetedre és a körülötted élőkre? És mi lenne ha még többen csinálnánk így?

Környezettudatos életet városban is lehet élni, mi ezt mutatjuk meg, praktikusan.

Nézz be hozzánk!

 

OLVASS RÓLUNK MÉG TÖBBET

A SZATYORBOLT

Egy olyan helyet keresel, ahol tudod, honnan érkezik az élelmiszer, és kik azok, akik megtermelték? Ahol számít a gondos termesztés és a kevesebb csomagolás több? Ami több mint egy klasszik sarki kisbolt és a vásárló közösséget összetartja valami láthatatlan erő? Akkor jó helyen jársz, mi ezt valósítjuk meg. A Szatyorboltban és bevásárló közösségben a vásárlás mindennapi rutinján keresztül mutatjuk meg, mit jelent a tudatosság.

ISMERJ MEG MINKET KÖZELEBBRŐL

AZ EMBEREK

Hogy mi a közös azokban, akik a Szatyor mozgalmához csatlakoztak? Akik tudatosan vásárolnak, olvasnak bennünket, eljönnek foglalkozásainkra vagy önkéntesek nálunk? Összeköt bennünket, amit a jó ételről, az élhető városról, a fenntartható életről gondolunk. Ha téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések, itt biztosan hasonló emberekre találsz! A kisgyerekes anyukától az egészség iránt érdeklődő nagymamákig. Társasjáték 0-tól 99 éves korig.

PROGRAMOK

kozossegigasztro

5 elemes kurzus

termeloilatogatasok

naturkozmetikumok

filmklub

GASZTRO

FŐZZÖN EGYÜTT A CSAPAT!

A Szatyorban remek alkalom nyílik helyi, szezonális alapanyagokból finomságok készítésére – csapatban is.

EGY HELY, AHOL MINDEN HELYBEN VAN

Szeretnél egy nyugodt, kellemes helyet megbeszéléshez, közös ötleteléshez, élménybeszámolóhoz vagy képzéshez?

KÖRNYEZETTUDATOS VACSORA

Csoportodnak olyan reggeli, ebéd, vagy vacsora lehetőséget keresel, ami sokkal többet nyújt, mint egy étterem, vagy hotel?

KÖZÖSSÉG

A Szatyor Egyesület célja, hogy egyesületi tagként, önkéntesként, foglalkozásaink látogatójaként, bevásárlóközösségünk vásárlójaként, blogunk olvasójaként, vagy más módon, mind többen éljük át a környezettudatos életet.

PARTNEREINK

akik ugyanúgy a környezettudatos jövőért dolgoznak

ÍRJ NEKÜNK


kérdéseiddel, észrevételeiddel bátran fordulj hozzánk